2015 June Holiday Courses (Serangoon Gardens Branch)

May 19, 2015 Uncategorized 0

2015 June Holiday Courses (Serangoon Gardens Branch)

 

S/No.

Course Title

Course Objectives

Teachers

Duration Date Time Conduct

ENRICHMENT CLASSES

       

1         Popular Demand!

Algebra No Problem To build up the foundation on Algebra and learn how to score in Algebra. Strong understanding in Algebra is important in the lower secondary as it gives the foundation for students to do higher mathematics such as Amaths in upper secondary level. 

Ms Joyce/ Mr Teng

4 hours per day           (5-days course) 15-19 Jun (9am-1pm)

PSLE INTENSIVE CLASSES

       

2

Intensive PSLE Eng To fully prepare PSLE students with the topical revisions of each subjects during the holidays. For English, the techniques of Compo & Situational writing & Comprehension. Grammar, Vocab & sentence synthesis will be covered as a recapped for the students. Oral Practice will also be provided.                                                                                                                     – Revision papers & prelim papers will be used as material & examples to teach the students.

Mr Leong 

2hrs/ session                (4 days in the month of June Holiday)

Every Friday 3pm-5pm                                         (5/6, 12/6, 19/6,26/6)

3

Intensive PSLE Math To fully prepare PSLE students with the topical revisions of each subjects during the holidays. For Math, the techniques of Problem solving will be covered. MCQ & Short ans questions will also be revised.                                                                                                                                                                                                             – Revision papers & prelim papers will be used as material & examples to teach the students.

Mr Teng

2hrs/ session                (4 days in the month of June Holiday)

Every Tuesday 2pm-4pm                  (2/6,9/6, 16/6 & 23/6)

4

Intensive PSLE Science To fully prepare PSLE students with the topical revisions of each subjects during the holidays. For Science, the techniques of answering the structured questions with the right key words will be covered. MCQ practice will also be given to students.                                                                                                 – Revision papers & prelim papers will be used as material & examples to teach the students.

Mr Teng

2hrs/ session                (4 days in the month of June Holiday)

Every Thursday 2pm-4pm                          (4/6,11/6, 18/6 & 25/6)

O LEVEL INTENSIVE CLASSES

        

5

Intensive O Level English

To fully prepare O-Level students with the revisions of each subjects during the holidays.                                                                                                                       – Revision papers will be provided & used as material & examples to teach the students.

TBA

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

TBA

6

Intensive O Level Math

Mr Vijay

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Saturday 12pm-3pm                                 (6/6, 13/6, 20/6, 27/6)                            *Subject to changes, please call us to confirm again

7

Intensive O Level AMath

Mr Vijay

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Sunday 130pm-430pm                      (7/6,14/6, 21/6 & 28/6)                                                      *Subject to changes, please call us to confirm again

8

Intensive O Level Chemistry (Pure)

Ms Joyce

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Saturday 330pm – 630pm                         (6/6,13/6, 20/6 & 27/6)

9

Intensive O Level Chemistry (Comb)

Ms Joyce

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Wednesday 4pm – 7pm                                    (3/6, 10/6, 17/6,24/6)

10

Intensive O Level Physics (Pure)

Mr Chan

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Friday 230pm – 530pm                             (5/6, 12/6, 19/6, 26/6)

11

Intensive O Level Physics (Comb)

TBA

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

TBA

12

Intensive O Level Biology (Pure)

Mr Chu

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Tuesday 4pm-7pm                  (2/6,9/6, 16/6 & 23/6)

A LEVEL INTENSIVE CLASSES

       

12

Intensive A Level General Paper

To fully prepare A-Level students with the revisions of each subjects during the holidays.                                                                                                    – Revision papers will be provided & used as material & examples to teach the students. 

TBA

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

TBA

13

Intensive A Level Math (H2)

Mr Chan

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Friday 6pm – 9pm                             (5/6, 12/6, 19/6, 26/6)

14

Intensive A Level Economics (H2)

Mr Teng

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Thursday 6-9pm                                                (4/6,11/6,18/6,25/6)

15

Intensive A Level Chemistry (H2)

Mr John Soh

3 hrs/ session                      (4 days in the month of June Holiday)

Every Wednesday 230-530pm                       (3/6,10/6,17/6,24/6)

           

ALL NEW STUDENTS WILL HAVE TO PAY A REGISTRATION FEE OF $25 (1-TIME) UPON SIGNING UP OF ANY CLASSES.                                                                                                                                                                 Due to limited vacancies, please kindly register the courses by 31st May 2015 to ensure a vacancy for the course